održavanje higijene u objektimaOva usluga obuhvata održavanje higijene u samom objektu kroz redovno i generalno čišćenje i pranje, koje može biti ručno i mašinsko, kao i isporuku galanterije za mokre čvorove. Usluga održavanja higijene može se pružati i van objekta, kroz usluge periodičnog pranja fasadnih površina svih vrsta, usluga čišćenja kruga oko zgrade, uklanjanja i odvoza snega.

IPM je dobar izbor jer su naši higijeničari obučeni da na sistematičan i pedantan način održavaju higijenu u i van objekta naših klijenata, koristeći opremu i hemijska sredstva renomiranih domaćih i svetskih proizvođača.

U potpunosti smo osposobljeni za nabavku neophodne opreme, potrošnog i drugih vrsta materijala neophodnih vašem objektu.

Naši zaposleni su uniformisani, poseduju ID kartice i prepoznatljivi su. Vodeći računa o našem izgledu vodimo računa i o Vašim standardima.

Kako bismo postigli najbolje efekte održavanja higijene, koristimo profesionalne mašine, firme TASKI (mašine za čišćenje i pranje mekih i tvrdih površina) i FIORENTINI (kombimati za pranje tvrdih površina), kao i najbolju kućnu hemiju iz programa SUTTER PROFESSIONAL u koju spadaju sredstva za pranje i odmašćivanje, sredstva za dezinfekciju, za ekstrakciono pranje mekih površina i pranje penom. Koristimo kosilice i trimere VILLAGER kako bi dostigli najbolji kvalitet u održavanju zelenih površina.