International Property Management se bavi upravljanjem svim uslugama, neophodnim za pravilno funkcionisanje poslovnog, industrijskog ili stambenog objekta. Na optimalan način koordiniramo izvršioce različitih specijalnosti, čime obezbeđujemo ispunjenje zakonskih propisa, punu funkcionalnost svih podsistema u objektu, a sve u cilju podizanja kvaliteta i snižavanja troškova naših klijenata.

Firma je osnovana 2008. i od tada raste. U smislu organizacije, u smislu prometa, u smislu referenci. Zadovoljnih referenci.

Osoblje sa iskustvom, posvećenošću i odgovornošću doprinosi zadovoljstvu korisnika.

Iskustvo i odgovornost su najbolja preporuka za nas.

Višedecenijsko iskustvo upravljačkog kadra u poslovima održavanja imovine, energija svakog zaposlenog, razumevanje potreba vlasnika objekta, njegove osnovne delatnosti i šta je za nju važno, odzivnost na sve situacije, sistematicnost u poslu ISO standard kao garant kvaliteta i jasna organizacija rada uređena procedurama, samo su neki od preduslova koje smo ispunili, a koji garantuju da je Vaš objekat u rukama profesionalaca, od cega Vaš osnovni posao može samo da profitira, dok Vaša imovina čuva svoju vrednost.

Zašto smatramo da smo dobro rešenje za Vas:

  • Nivo i vrstu usluga iz oblasti tehničkog, fizičkog i higijenskog održavanja, koje su Vam potrebne, sami birate. Mi Vas savetujemo (kvalitet, cena, zakonska potreba) i umesto Vas preuzimamo da njima efikasno upravljamo

  • Za Vas ćemo skenirati tržište i predstaviti vam najbolji odnos cene i kvaliteta za sve vrste usluga i materijala

  • Umesto Vas brinemo o Zakonima i pravilnicima, i ispunjavamo sve uslove koji se nalažu

  • Vi više o funkcionisanju objekata ne brinete (upravljamo, organizujemo razne podizvođače i dobavljače, optimizujemo stock-ove zaliha potrošnog materijala, koristimo našu ekonomiju obima da nabavljamo najpovoljnije, vršimo nadzor nad kvalitetom, vodimo računa i odgovaramo za redovne i vanredne servise, sačinjavamo izveštaje, organizujemo smenski rad, dežurstva)

Naš princip rada je efikasniji jer ukršta iskustva sa raznih tipova objekata, povoljniji jer se vodimo ekonomijom obima, eliminisanjem praznih hodova koje biste vi imali u slučaju in-house rešenja, ali i profesionalniji jer smo fokusirani samo na to, dok je vaš core-biznis nešto drugo.